©2019 by Humare Opleidingen. Proudly created with Wix.com

OVERZICHT EN DUIDELIJKHEID OP EEN CREATIEVE WIJZE!

De rook van de maand januari 2020 is opgetrokken. Wat is er overgebleven van al die goede voornemens? Als de voornemens niet zijn gehaald, hoe komt dat dan? Gewoon geen zin gehad. Niet streng genoeg geweest voor jezelf, of heb je het zicht op het proces verloren? In dat geval is het interessant om te kijken hoe je processen, doelen en de weg daar naar toe kunt vastleggen. Je kunt natuurlijk jouw ideeën, kennis en doelstellingen door middel van tekst aan het papier toevertrouwen.

Maar is het gezegde niet “een plaatje zegt meer dan 1000 woorden!”

Je ziet wel eens mensen tijdens een bijeenkomst droedels maken op papier. Al gauw wordt dan de conclusie getrokken dat ze niet zitten op te letten. Maar is dat zo? Of gebruiken ze een alternatief om inzichten vast te leggen en zaken te onthouden door het maken van schema’s en getekende reminders? Ze leggen informatie vast via de Mindmap!

In deze workshop ga je erachter komen dat Mindmappen een leuk en handig alternatief is om zaken vast te leggen en je eigen kennis en ideeën te ordenen.

De workshop duurt een dagdeel (ochtend, middag of avond) daarin wordt de basis besproken van het maken en de werking van een Mindmap. Uitgangspunt is, zoals eerder aangegeven, een plaatje zegt meer dan 1000 woorden. Na de workshop kunnen de deelnemers nog gedurende een maand hun vragen bespreken met de trainer via de mail of telefoon.

Dus zoekt u naar een mogelijkheid om uw activiteiten op een schematische en creatieve manier vast te leggen en op die manier in één oogopslag duidelijkheid te hebben? Wilt u het nieuwe jaar samen met uw medewerkers/collega's een creatieve boost geven? Leer een Mindmap te maken.

Voor het verzorgen van de workshop binnen uw organisatie is uw investering € 50,00 per persoon. De minimale groepsgrootte is 5 deelnemers. De maximale groepsgrootte is 12 deelnemers. Bij inschrijving van 12 deelnemers ontvangt u een korting van € 100,00.

Heeft u, of iemand die u kent, interesse, neem dan contact met mij op via telefoonnummer 06 10361013 of via mijn mailadres rhuele@hetnet.nl.

 

GELD VERDIENEN AAN TWIJFELENDE KLANTEN?

U kunt uw verkoopresultaat verbeteren door meer aandacht te besteden aan twijfelende klanten

of wel klanten met “niet koop signalen”.

U kent dat. De markt is nu booming. U zit middenin een fantastisch verkoopgesprek. Laat de klant u toch weten geen interesse te hebben in uw product/dienst. Hoe gaat u daar mee om? Denkt u jammer dan en breekt u het telefoongesprek af of doet u netjes de deur voor de klant open? Onder het motto “volgende keer beter”.

Dat kan, maar dan weet u niet wat de reden is voor de klant om nee te zeggen. Vond die het te duur, niet passend, niet duidelijk, te ingewikkeld? Kortom bij  “weerstanden” van de klant om over te gaan tot koop is uw eerste opdracht

er achter te komen waar dat niet koopsignaal door wordt ingegeven.

Belangrijk is het dus om de niet koopsignalen te herkennen en vooral  te erkennen.

In de workshop “Omgaan met niet koopsignalen van de klant” leert u, aan de hand van

een heel praktisch toepasbaar model,  hiermee om te gaan.

Het stellen van de juiste vragen levert u zeker betere verkoopresultaten, dus meer omzet op. Naast betere verkoopresultaten is het op een optimale manier omgaan met de reacties van de klant een boost voor uw imago. Op verjaardagen geen verhalen meer over pusherige verkopers maar over medewerkers

die mee denken over reacties, wensen en voordelen van en voor de klant.

De workshop duurt een dagdeel (ochtend, middag of avond) 

daarin wordt de basis besproken van het omgaan met niet koopsignalen van de klant. Uitgangspunten zijn mede de praktische voorbeelden en de individuele leerdoelen van de deelnemers.

Na de workshop kunnen de deelnemers gedurende een maand hun vragen bespreken met de trainer

via de mail of WhatsApp.

De aanpak voor specifieke naadloze implementatie binnen uw organisatie en het  coachen in de praktijk behoren tot de mogelijkheden als vervolg op de workshop.

Voor het verzorgen van de workshop is uw investering € 500,00. De maximale groepsgrootte is 12 deelnemers.

Zoekt u naar een mogelijkheid om uw verkoopresultaten te verbeteren? Optimaliseer dan het gesprek, op het gebied van niet koopsignalen, met uw klanten.

Heeft u interesse, neem dan contact met mij op via telefoonnummer 06 10361013 of via mailadres rhuele@hetnet.nl

 

VRIJWILLIGERSWERK

Voor 50 plussers die willen netwerken om op die manier aan een baan te kunnen komen, organiseren wij als vrijwilligers van Stichting Werken voor Elkaar evenementen onder andere het Netwerkcafé voor 50 plussers.

In mijn geval is dat voor de regio Hoorn. 
Wij zorgen voor inspirerende keynote speakers, boeiende workshops. Uiteraard zoeken we ook naar mensen die deze rollen, als vrijwilliger, op zich willen nemen. Wij regelen een “wow” locatie voor de bijeenkomsten. Stellen een programma samen en zorgen voor de promotie via de sociale media, flyers en kranten.

Naast de organisatie verzorg ik ook workshops tijdens de evenementen zoals

"De effecten van jouw kwaliteiten" en "Netwerken werkt!".

Voor meer informatie verwijs ik u naar de websites: www.netwerkcafehoorn.nl en www.werkenvoorelkaar.nl

 

MEET & MATCH VOOR WERKGEVERS EN WERKNEMERS

Heeft u ook moeite om de juiste werknemer te vinden voor die vacature die alweer een tijdje openstaat? Bent u eigenlijk voortdurend op zoek naar goede en gemotiveerde werknemers? En naar mensen met veel expertise en werkervaring?  Deze potentiële werknemers ontmoet u op onze specifiek daartoe georganiseerde evenementen.

Houd de site Van Netwerkcafé Hoorn in de gaten voor data en locaties.

Stichting Werken voor Elkaar organiseert regelmatig een netwerk evenement waar werkgevers en werknemers elkaar kunnen vinden. Naast interessante workshops, kunt u ook zelf uw bedrijf in de schijnwerpers zetten op het Expertplein. Dé plek om elkaar te ontmoeten!

Netwerkcafé Hoorn (netwerkcafehoorn.nl) is een samenwerkingsinitiatief van vijftigplussers “in between jobs” en wordt gedragen door vrijwilligers. Iedere maand organiseert dit netwerkcafé een ochtend vullend evenement met leerzame en interessante workshops die werkzoekenden verder helpen. Netwerkcafé Hoorn is aangesloten bij Stichting Werken voor Elkaar (werkenvoorelkaar.nl). Wij werken voor elkaar en maken gebruik van sociaal kapitaal om ons doel te bereiken.

Voor meer informatie verwijs ik u naar eerder genoemde websites.